Apple lansează iOS 14.2.1 pentru a remedia erorile de pe dispozitivele iPhone 12

Apple a lansat iOS 14.2.1, o actualizare de remediere a erorilor care vine la două săptămâni după lansarea iOS 14.2 și este disponibilă pentru noile modele iPhone 12.

Conform notelor lansate de Apple, iOS 14.2.1 abordează mai multe erori grave care au fost găsite pe noile dispozitive ‌iPhone 12‌. Remediază o eroare care a făcut ca unele mesaje text MMS să nu fie recepționate atât în ​​chat-urile individuale, cât și în cele de grup și remediază o eroare care a făcut ca ecranul de blocare al ‌iPhone 12‌ Mini să nu mai răspundă.

Iată notele de lansare pentru noua actualizare iOS pe iPhone:

  • Este posibil ca unele mesaje MMS să nu fie primite
  • Creat pentru dispozitivele auditive iPhone ar putea avea probleme de calitate a sunetului atunci când ascultați sunet de pe iPhone
  • Ecranul de blocare ar putea să nu mai răspundă la iPhone 12 Mini

Cum se instalează iOS 14.2.1

Actualizarea iOS 14.2.1 poate fi descărcată gratuit și este disponibilă pe toate dispozitivele eligibile prin antenă în aplicația Setări. Pentru a accesa noul software, urmați următorii pași:

  1. Deschideți  Setări
  2. Atingeți  General
  3. Atingeți  Actualizare software

Vor apărea detalii despre actualizare, împreună cu opțiunea de instalare.

Rețineți că, dacă nu vedeți actualizarea imediat, continuați să verificați, deoarece poate dura câteva minute până când vă apare pe dispozitiv.

Notă: Actualizarea iOS 14.2.1 este disponibilă numai pentru utilizatorii de iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max și iPhone 12 Mini.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x