Apple remediază mai multe erori ciudate cu noua actualizare iOS 13.2.3

Apple a lansat ieri iOS și iPadOS 13.2.3 pentru a aborda o varietate de bug-uri ciudate care au fost introduse odată cu lansarea iOS 13. Ultima actualizare iOS include o soluție pentru funcția de căutare a sistemului Spotlight care a eșuat recent pentru unii utilizatori. Căutarea ar trebui să funcționeze în mod constant la nivel de sistem și în aplicațiile Mail, Fișiere și Notițe.

Dacă utilizați o aplicație care descarcă conținut în fundal și ați observat probleme ciudate în iOS 13.2.2 sau anterior, Apple abordează acest lucru în noua actualizare. De asemenea, e-mailul se actualizează pentru a remedia problemele de preluare a mesajelor noi sau de citare a mesajelor din conturile Exchange. Singura altă soluție care figurează pe notele de lansare ale Apple pentru iOS 13.2.3 se referă la o problemă în care fotografiile, linkurile și alte atașamente nu s-au afișat corect în vizualizarea detaliilor iMessage.

Apple continuă să corecteze versiunea buggy iOS 13 și sperăm că suntem mai aproape de un sistem de operare mai stabil acum. Apple testează de asemenea versiunile iOS 13.3, care este de așteptat să includă câteva completări destul de minore, precum o mai bună asistență pentru tastele de securitate compatibile FIDO2 care folosesc USB, Lightning sau NFC. 

Actualizarea iOS 13.2.3 va include, de asemenea, orice actualizări de securitate pentru iOS și iPadOS și o puteți descărca din meniul de setări. Este recomandat cu siguranță să mențineți activate actualizările automate și să descărcați fiecare patch nou, pentru a avea performanțe cât mai stabile. Această actualizare iOS are o dimensiune de aproximativ 90 MB, dar dimensiunea reală va varia în funcție de dispozitiv.

Citește și despre: Apple lucrează la deblocarea biometrică pentru mașini

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x