Aplicații bune de Crăciun pentru Android

Câteva dintre cele mai bune aplicații pentru dispozitivul dvs. Android care te pot ajuta în organizarea sărbătorilor de iarnă, de Crăciun și Anul Nou.

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar oamenii încep să se pregătească de aceste momente minunate ale anului. Crăciunul este unul dintre cele mai pline de culoare și angajament, care necesită un pic de efort pentru decorare, pregătirea mesei festive, cadourilor, precum și pentru organizarea de deplasări în vacanță. În ajutor poate veni dispozitivul dvs. Android prin instalarea câtorva aplicații.

Mai jos este o listă cu câteva dintre aplicațiile Android de Crăciun cele mai bune care ar trebui să ajute la acest sezon de sărbători! Vă recomandăm, de asemenea, Pinterest și Facebook. Vor avea o grămadă de idei de cadouri și decorațiuni!

Aplicații bune de Crăciun pentru Android

TickTick

TickTick este aplicație de listă de sarcini care face să urmăriți mai ușor lucrurile. Aplicația vă permite să adăugați sarcini, să organizați sarcini în diverse liste și chiar să împărțiți sarcini cu alte persoane. Este minunată pentru listele de cadouri de Crăciun, îți amintește să cumperi mâncarea potrivită sau să împachetezi lucrurile pentru călătorie. Versiunea gratuită include toate caracteristicile relevante și poate fi descărcată de aici.

Google Santa Tracker

Google Santa Tracker este cu ușurință una dintre cele mai bune aplicații de Crăciun. Aplicația include mai multe jocuri și activități minunate pentru copii. Aceasta are suportul Google Cardboard VR, suportul Android Wear și un cronometru invers. Apoi urmează calea lui Moș Crăciun în jurul lumii pe 24 decembrie. Aplicația este complet gratuită, fără anunțuri sau alte reclame. Este una dintre cele mai bune aplicații de Crăciun pentru copii! O găsiți aici pentru descărcare.

Netflix

Netflix este una dintre cele mai bune aplicații de Crăciun pentru streaming video. Aceasta include o varietate de filme clasice cum ar fi Crăciunul alb, Trilogia lui Moș Crăciun, Un Crăciun foarte murdar și chiar unele filme de Crăciun adulte precum Bad Santa. Netflix are, de asemenea, mai multe videoclipuri Yule Log burning. Câteva dintre ele sunt chiar în 4K. Aplicația poate fi descărcată de aici, însă pentru a beneficia de ea trebuie să aveți un cont care în prima lună este de test, după care trebuie plătit un abonament cuprins între 7.99-13.99 dolari pe lună.

YouTube TV

O aplicație precum YouTube TV vă permite să urmăriți posturi tv fără cablu, abonament sau orice prostie complicată. Este una dintre mai multe aplicații TV pe Internet. Cu ea puteți să vizionați rețeaua de televiziune prin cablu pe telefonul dvs. smartphone în loc de televizor conectat la cablu. Este o aplicație care vă permite să le urmăriți fără cablu, abonament sau orice prostie complicată. Multe posturi difuzează filme clasice, au evenimente live și alte astfel de lucruri.  YouTube TV o puteți descărca de aici.

iHeartRadio

iHeartRadio este o aplicație foarte bună aplicații de Crăciun pentru muzică. Dispune de o varietate de posturi de radio cu tematică de vacanță care includ hit-uri noi, clasice vechi și amestecuri ale celor două. Aplicația este gratuită, atâta timp cât nu vă deranjează reclamele, și cu plată ca să scăpați de ele. iHeartRadio este foarte ușor de folosit. Doar deschideți aplicația, căutați Crăciunul și găsiți postul dorit. Download de aici.

Lasă un comentariu aici cu alte aplicații android care vi se par foarte bune și utile de Crăciun.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x