Actualizarea WhatsApp aduce imagini de fundal personalizate pentru contactele individuale

WhatsApp a anunțat astăzi o actualizare majoră a aplicației sale, care va aduce câteva funcții noi utilizatorilor săi, inclusiv noi imagini de fundal personalizate pentru chat-urile personale, fundaluri separate pentru modurile de lumină și întuneric, căutare de autocolante și multe altele.

Utilizatorii pot seta deja imagini de fundal personalizate pentru chat-urile WhatsApp, dar același fundal este afișat în toate chat-urile din aplicație. Acest lucru se modifică cu cea mai recentă actualizare WhatsApp, care adaugă imagini de fundal personalizate pentru chat-uri individuale.

Nu există nicio limită a numărului de imagini de fundal personalizate pe care un utilizator ar putea să le aloce pentru diferite chat-uri”, a spus serviciul de mesagerie, conform Techcrunch.

Această caracteristică face și mai ușor identificarea contactelor și face experiența în aplicație mai personală și mai personalizabilă. Acest lucru se datorează faptului că, în afară de preferințele estetice, poate fi util ca o modalitate rapidă de a vă asigura că nu trimiteți un mesaj persoanei greșite. Veți avea acces la o colecție de imagini de fundal noi din întreaga lume, precum și la colecții de imagini de fundal clasificate în funcție de temele „deschise” și „întunecate” ale WhatsApp.

Noua descoperire a autocolantelor vă permite să faceți autocolantele preferate din aplicație mai rapid și mai ușor. Pentru a facilita găsirea de autocolante relevante în timpul chat-urilor, WhatsApp oferă o opțiune de căutare dedicată pentru autocolante. Vă va permite să căutați și să găsiți autocolante folosind text sau emoji. Creatorii de aplicații de autocolante au, de asemenea, capacitatea de a-și eticheta autocolantele cu emoji și text, astfel încât utilizatorii să le poată căuta.

Update-ul aduce, de asemenea, o versiune actualizată a pachetului de autocolante „Împreună acasă” al Organizației Mondiale a Sănătății, care este acum complet animat.

WhatsApp lansează actualizarea pentru toți utilizatorii iOS și Android, deci va trebui să aveți răbdare înainte de a putea încerca aceste noi funcții. Ar trebui să fie disponibilă pentru toți utilizatorii până săptămâna viitoare.

Voi ce părere aveți, va fi utilă noua opțiune WhatsApp cu imagini de fundal personalizate sau de căutare dedicată pentru autocolante? Lăsați un un comentariu mai jos.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x