Acer Swift X 2022 ar putea fi primul laptop cu Intel ARC GPU

Acer ar putea fi unul dintre primii producători care oferă un laptop de gaming cu o unitate grafică dedicată din viitoarea linie Intel de GPU-uri Arc Alchemist. Cel puțin astfel de zvonuri circulă în prezent care vorbesc despre o constelație hardware corespunzătoare pentru Acer Swift X 2022.

Acest produs urmează să fie dezvăluit și prezentat mâine în cadrul CES 2022. Schimbările externe nu sunt prea semnificative în comparație cu actualul Swift X. Conform imaginilor, Acer Swift X 2022 pare familiar predecesorului, dar are câteva modificări. Laptopul are două porturi USB Type-C în loc de un singur port văzut în Swift X 2021. În imagini, scanerul de amprentă pare să lipsească, dar butonul de pornire s-ar putea dubla ca scaner. De asemenea, are un port USB și un port HDMI.

În afară de porturi, laptopul are un design cu ramă subțire, cu toate acestea, specificațiile sale sunt încă secrete. Are o tastatură în stil chicklet fără un bloc numeric dedicat.

Pe plan intern, notebook-ul de 14 inch ar putea fi complet echipat cu hardware Intel în ceea ce privește CPU și GPU, cel puțin așa speculează videocardz.com. În afară de Alder Lake-P, un GPU Intel Arc DG2 cu 128 de unități de execuție ar putea funcționa în Swift X 2022. Modelul anterior, care este încă actual deocamdată, oferă un procesor din gama Intel Tiger Lake-H sau Ryzen 5000U de la AMD, alături de un Geforce RTX 3050 Ti mobil.

În afară de aceasta, Acer este de așteptat să prezinte și alte laptop-uri la eveniment, cum ar fi Acer Predator Helios 300, Predator Triton 500 SE și Nitro 5 2022. Toate laptopurile vor avea hardware nou, unele dintre dispozitive vor fi alimentate de a 12-a. generația de procesoare Alder Lake H-35.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x