XPG a lansat noul cooler Levante 360 cu răcire lichid

XPG, un producător de sisteme, componente și periferice pentru jucători, sportivi profesioniști și fanii tehnologiei, anunță a doua iterație a coolerelor sale all-in-one răcite cu apă ce poartă numele XPG LEVANTE 360. Acest cooler cu răcire lichid vine la timp pentru versiunile futuriste inspirate de Cyberpunk 2077.

Noul cooler XPG Levante 360 cu răcire lichidă aparține seriei a șaptea generație și include o pompă cu funcție de control PWn care garantează optimizarea la gestionarea temperaturii procesorului nostru. O face cu un radiator de 360 ​​mm împreună cu o placă de cupru optimizată cu doar 0,15 mm de microcanal, asigurând o zonă de răcire mare și o eficiență a schimbului de căldură crescută.

XPG Levante 360 este echipat cu trei ventilatoare cu două inele de 120 mm, un motor de proiectare a lagărului dinamic fluid, mecanism de resetare automată în cazul în care este detectată o problemă. Volumul maxim al acestora este de numai 34 dB când ating ciclul maxim de debit de aer: 61,5 FCM, deci chiar și la o ventilație maximă în cele mai solicitante lucrări, vor face zgomot redus. Aceste ventilatoare oferă o gamă de viteze de 600 rpm cu maximum 2000 rpm.

Pentru a obține un efect special, 20 de LED-uri RGB sunt încorporate în fiecare dintre ventilatoare. Chiar și capacul pompei de lichid este iluminat RGB. Pentru cei care nu doresc să utilizeze conectorul ARGB conectat direct la placa de bază selectată și comenzile software corespunzătoare, există un controler ARGB suplimentar care poate fi utilizat pentru a regla cu ușurință modurile de iluminare pre-programate, RGB viteza și luminozitatea ventilatorului și dopul pompei de lichid.

Adata nu a anunțat încă un preț oficial și o dată de lansare pentru XPG Levante 360. Coolerul, care vine cu o garanție de cinci ani, va costa în jur de 170 de euro, potrivit ComputerBase. Mai multe detalii tehnice despre acest cooler cu răcire lichid găsiți pe site-ul producătorului.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x