Xiaomi Youpin lansează un încărcător cu 5 porturi cu putere de 94W, care poate fi folosit peste tot în lume

Xiaomi Youpin a dezvăluit oficial un încărcător de înaltă energie C-bit, cu o putere de 94W și cinci porturi de ieșire. Încărcătorul este proiectat pentru a servi ca un însoțitor portabil pentru a încărca mai multe dispozitive în același timp. Încărcătorul este compatibil cu mai multe dispozitive precum produse electronice, cum ar fi notebook-uri, smartphone-uri etc. Este fabricat în conformitate cu reglementările britanice, europene și americane. Acesta adoptă un preț accesibil de 249 de yuani (36 dolari).

Încărcătorul cu energie înaltă C-bit vine cu trei porturi de ieșire de mare putere USB-C și două porturi USB-A. Are o putere de 96W și o valoare maximă de 105W. Portul principal USB-C poate să producă continuu 60W, care poate încărca în mod eficient majoritatea dispozitivelor. Al doilea port USB-C acceptă încărcare de 18 W.

Încărcător cu 5 porturi

Porturile sale duale USB-A acceptă încărcarea rapidă cu mai multe protocoale, care poate încărca majoritatea dispozitivelor electronice, cum ar fi telefoanele mobile sau tabletele care acceptă încărcarea rapidă la viteză mare și acceptă încărcarea cu micro-curent.

Acest încărcător de înaltă energie C-bit este dotat cu mufe europene, britanice și americane și un cablu de alimentare standard de China de 1 metru, ceea ce face posibilă utilizarea în întreaga lume. În același timp, intrarea de tensiune AC 100-240V se întrerupe prin limita de tensiune și îndeplinește standardul de putere în diferite țări.

Încărcătorul cu energie mare poate fi conectat direct la o sursă de alimentare. De asemenea, poate fi ținut la distanță și conectat la o sursă de curent cu ajutorul unui cablu de alimentare.

Citește și despre: Xiaomi Mi 10 va avea o cameră de 108 MP

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x