Xiaomi Mi 9 scurgeri specificatii

O scurgere dezvăluie toate specificațiile viitorului smartphone Xiaomi Mi 9, inclusiv camera principală de 48 MP și încărcare rapidă de 32 W

Recent a apărut o nouă scurgere din China care ne oferă o listă completă a specificațiilor viitorului smartphone Xiaomi Mi 9.

Să începem cu sistemul camerei de pe spaten care este triplu. Dispozitivul ar avea un shooter principal de 48 MP (folosind senzorul IMX586 al Sony), alături de o cameră secundară de 12 MP și o cameră 3D TOF.

Xiaomi Mi 9 va avea un afișaj FHD+ AMOLED, cu diagonala de 6.4 inch, raport de aspect de 19:9, cu o crestătură lacrimă în ecran, care conține un dispozitiv de prindere auto de 24 MP cu senzorul Sony IMX576. De fapt, partea frontală va fi, aparent, foarte asemănătoare în aspect cu OnePlus 6T . Pe de altă parte, designul din spate se va asemăna cu un Huawei P20 Pro, mai ales atunci când vine vorba de aranjamentul camerei, care ce va fi aliniată la stânga, ceea ce este destul de standard pentru Xiaomi.

Telefonul va fi alimentat de Qualcomm Snapdragon 855 și va funcționa pe sistemul MIUI10 bazat pe sistemul de operare Android 9.0 (Pie) din cutie. De asemenea, scurgerea vorbește despre dimensiunile telefonului și indică dimensiunea ~ 155 × 75 × 7,6 mm care este similară cu Xiaomi Mi 8. Combinațiile RAM + spațiu de stocare vor începe la 6 + 128 GB.

Scurgerile indică aceeași capacitate a bateriei pentru Mi 9 ca și cea a lui Mi 8, adică 3500 mAh, fără suport pentru încărcarea fără fir. Cu toate acestea, telefonul va veni cu un încărcător de 32 W, cu suport Qualcomm QC4.0 cu încărcare rapidă.

Xiaomi Mi 9 va fi lansat în martie 2019 ca succesor al Mi 8, la un preț de 2.999 CNY, care la cursurile de schimb actuale înseamnă 436 $ sau 383 €.

Ca și în cazul oricăror zvonuri neconfirmate, nu uitați să luați toate aceste specificații ca atare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.