Xiaomi Mi 11 Lite va avea un ecran plat

Se așteaptă ca Xiaomi să lanseze în curând un nou membru „Lite” al gamei sale Mi 11. Cele mai recente scurgeri ne oferă o imagine mai bună despre designul său. Potrivit unui zvonac de încredere, Xiaomi Mi 11 Lite va arăta exact ca Mi 11 din spate și din față. Diferența majoră este că mezinul nu va avea margini curbate, ci un ecran plat.

Xiaomi Mi 11 Lite are display plat

Este a doua oară când o astfel de randare apare online. Acum mai mult de o lună în urmă, un alt zvonac a sugerat același lucru – ecran plat și trei camere pe spate. Se zvonește că dispozitivul va avea un ecran complet LCD de 120Hz. Shooterele sunt aliniate similar ca la Xiaomi Mi 11 și ar avea o rezoluție de 64, 8 și 5 megapixeli.

Telefonul va fi dotat cu procesorul Snapdragon 732G, deși acesta nu are suport 5G. Așa că nu putem fi siguri de această informație. Anterior, Mi 11 Lite a trecut certificarea BIS, informațiile de certificare arată că receptorul va fi echipat cu 6 GB RAM. Va veni în versiuni de stocare de 64 și 128 GB, iar capacitatea bateriei va fi de 4150 mAh.

Mi 11 Lite este încă în faza de așteptare. Ne așteptăm să vină alături de un Mi 11 Pro cu un obiectiv periscop și chiar și un Mi 11 Ultra, cu un ecran secundar pe partea din spate.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x