Xiaomi lansează un dispozitiv 3 în 1: lanternă, lampă și baterie portabilă

Xiaomi tocmai a dezvăluit un dispozitiv multifuncțional care este capabil să fie utilizat ca lanternă, lampă de inducție (lampă de tabără / lampă de perete / lampă de birou) și chiar ca baterie externă pentru încărcarea de urgență a telefonului mobil. Cu alte cuvinte, este o lanternă polivalentă care poate fi folosită în mai multe moduri.

Lanterna multifunctionala – lampa de perete
Sursa foto: ithome.com – Lanterna multifunctionala – lampa de perete

Conform surselor oficiale, dispozitivul unic este un produs compact care are mai mulți senzori care permite câteva funcții utile. Este echipat cu senzori foto duali care îi permit să interpreteze cu exactitate lumina ambientală alături de un alt senzor care îi permite să detecteze prezența umană. De asemenea, permite funcții automate, cum ar fi pornirea atunci când cineva este în apropiere și oprirea odată ce iese din raza de acțiune. Acest senzor are un câmp de captare de 120 de grade care detectează prezența unui om până la 3 metri distanță.

Lanterna multifunctionala – baterie portabila
Sursa foto: ithome.com – Lanterna multifunctionala – baterie portabila

Dispozitivul multifuncțional este alimentat de o baterie litiu-ion de 2.600 mAh. Intrarea de încărcare este de 5V / 1A și va fi complet încărcat în 4 ore. Din imaginile oficiale, putem vedea că dispozitivul este folosit în mai multe moduri.

  • Poate fi utilizat ca lampă de perete și poate fi pus în orice loc dorit de utilizator.
  • Ca o baterie de alimentare pentru încărcarea de urgență a telefoanelor și a altor gadget-uri electronice.
  • Dispozitivul poate fi folosit și pe masă ca lampă de birou.

Cei interesați pot cumpăra dispozitivul pe site-ul oficial Youpin Xiaomi. Acesta are un preț de 119 Yuan sau aproximativ 17 Dolari SUA.

Citește și despre: Xiaomi lansează o baterie portabilă cu încălzitor de mână

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x