Xiaomi Black Shark 4 Pro va avea o cameră triplă AI

Viitorul Xiaomi Black Shark 4 Pro va avea o cameră triplă, la fel ca predecesorul său. Informațiile provin dintr-un eșantion de cameră, distribuit pe Weibo de către CEO-ul Black Shark, Lou Yuzhou. 

Imaginea, pe care o puteți vedea, este de răsărit sau de apus și are un filigran al camerei triple AI. Fotografia pare să fie tulbure și granulată în unele părți.

Xiaomi Black Shark 4 Pro Camera

Nu este surprinzător să știm că rechinul negru va rămâne cu o configurare triplă a camerei, la fel ca anul trecut. Camerele ocupă mai mult spațiu și, prin urmare, evitând lentilele suplimentare, companiile ar putea folosi acel spațiu pentru alte caracteristici legate de jocuri.

Nu se cunosc detalii despre sistemul de camere de pe Black Shark 4 Pro. Dar ne putem aștepta la o cameră primară cu unghi larg, la o cameră secundară ultra-largă și la o cameră cu profunzime terțiară sau macro.

Potrivit rapoartelor anterioare, Xiaomi Black Shark Pro 4 cu numele de cod Kaiser, va purta numărul de model KSR-A0. Viitorul telefon de gaming va veni cu un procesor Qualcomm Snapdragon 888, 5G, până la 12 GB RAM, stocare 512 GB, Android 11, afișaj de 6,67 inci 120Hz, baterie de 4.500 mAh, încărcare rapidă de 120 W și va avea dimensiuni de 163,83 x 76,35 x 10,3 mm.

CITEȘTE ȘI: Black Shark 4 este certificat de TENAA

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x