WhatsApp Communities se lansează acum!

Astăzi, grupul Meta lansează oficial WhatsApp Communities (Comunități) pentru toți utilizatorii aplicației din întreaga lume. Au funcții suplimentare și permit crearea de subgrupuri.

Comunitățile, care au fost deja introduse la începutul anului, sunt acum disponibile pe WhatsApp. Cu 2 miliarde de utilizatori, cel mai popular messenger duce comunicarea de grup la un nou nivel. Este a treia cea mai populară rețea socială din lume după Facebook și YouTube. Este posibil să treceți de la un grup la altul în cadrul aceleiași comunități. Acest lucru este convenabil pentru multe activități.

WhatsApp Communities

Funcționalitatea WhatsApp Communities se dovedește a fi ideală, așa cum am afirmat acum câteva luni, pentru toată lumea din jurul mai multor grupuri de interese diferite, cum ar fi părinții de studenți, organizațiile de cartier sau companii (un proces care durează câteva luni).

Acum pot crea comunități în aplicație și pot gestiona conversațiile în mai multe grupuri. În termeni simpli, am putea spune că funcționalitatea permite acum crearea de grupuri în cadrul unui grup. Destul de similar cu ceea ce este disponibil pe Discord sau pe forumuri.

WhatsApp Communities

Cu alte cuvinte, WhatsApp Communities permite utilizatorilor să combine diferite grupuri într-un singur grup intenționat. Apoi toți utilizatorii pot trimite și primi mesaje către întreaga comunitate. Și sunt mai ușor de organizat în grupuri de discuții țintite.

Ca urmare, noua filă Comunități va deveni treptat disponibilă pentru toți utilizatorii. În versiunea iOS, este în partea de jos a ecranului. Deși în versiunea Android este în partea de sus a aplicației. Pentru a crea unul și a include grupuri noi sau existente, faceți clic pe „Comunitate nouă”.

În funcție de cercetarea și nevoile tale, trecerea de la un grup la altul ar trebui să fie foarte ușoară. Fără a interfera cu conversația în curs. Administratorii pot trimite notificări importante tuturor membrilor.

Indiferent dacă fac sau nu parte din comunitate, trei funcții suplimentare sunt lansate și pentru grupurile WhatsApp. Nu în ultimul rând, puteți crea sondaje în apeluri video și chat-uri video pentru 32 de persoane. Un total de 1.024 de membri se pot alătura grupului. Alături de aceste funcții, administratorii pot șterge mesaje și pot partaja fișiere de până la 2 GB.

Meta notează că va dura ceva timp pentru ca WhatsApp Communities să fie disponibilă pentru toată lumea. Funcția este așteptată să fie disponibilă pentru fiecare utilizator în următoarele câteva luni.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x