WhatsApp ads

După un an de zvonuri și plecarea celor doi co-fondatori , WhatsApp primește oficial anunțuri. Vicepreședintele Chris Daniels a confirmat că zilele unei platforme fără anunțuri sunt numărate: „Vom plasa anunțuri în „Status”. Acesta va fi modul de generare a veniturilor pentru companie, precum și o oportunitate pentru companii de a ajunge la oameni pe WhatsApp.”

Funcția „Stare” a lui WhatsApp permite utilizatorilor să partajeze text, fotografii, videoclipuri și animații GIF care dispar după 24 de ore.

WhatsApp era printre puținele aplicații de socializare care rămăsese „curată”. Trebuia să facă ei ceva pentru monetizarea aplicației. Initial s-a vrut ca aplicația WhatsApp să fie cu abonament, dar au renuțat la acest lucru pentru a nu pierde din utilizatori, care sunt peste 1,5 miliarde la nivel global.

Indiferent, decizia a fost luată. Deși Daniels nu a stabilit un calendar pentru momentul în care vor apărea anunțurile, rapoartele au sugerat că anunțurile direcționate vor ajunge pe platformă începând din 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.