Vsmart Bee Lite este cel mai ieftin smartphone 4G, costă doar 25 de dolari

Vingroup, cu sprijinul Qualcomm, a lansat un smartphone 4G foarte accesibil în Vietnam. Telefonul, numit Vsmart Bee Lite, costă 600.000 VND (aproximativ 25 USD) și este oferit clienților existenți 2G și 3G ai Viettel Telecom. Acesta este, de asemenea, smartphone-ul 4G de mare viteză cu cel mai bun preț de pe piață și alegerea optimă pentru consumatorii care cumpără smartphone-uri pentru prima dată, precum și gadgeturi digitale.

Vorbind despre specificații, Vsmart Bee Lite are un ecran FWVGA + de 5,45-inch (480 x 960 pixeli) 18: 9 (LCD). Este echipat cu cameră posterioară de 5MP cu bliț LED și cameră frontală de 2MP.

Smartphone-ul se bazează pe SoC Qualcomm Snapdragon 215, care este completat de 1 GB RAM și 16 GB memorie internă. Dacă este necesar, utilizatorii pot instala un card de memorie microSD de până la 64 GB.

Dispozitivul rulează Android 10 Go Edition și este alimentat de o baterie de 2550 mAh. Va fi disponibil în două culori – negru și verde.

Alte caracteristici ale acestui telefon includ WiFi cu o singură bandă, Bluetooth 4.2, GPS, accelerometru, senzor de proximitate, senzor de lumină, mufă pentru căști de 3,5 mm și port MicroUSB.

„Popularizarea tehnologiei a fost întotdeauna prioritatea noastră. Credem că fiecare vietnamez are un smartphone„ fabricat în Vietnam ”la un preț rezonabil. Prin urmare, Vingroup este gata să deschidă ușa pentru cooperare, să dea mâna cu companiile cu aspirații comune. Vsmart Bee Lite este rezultatul tuturor eforturilor și dedicării VinSmart și a partenerilor să contribuie la îmbunătățirea calității vieții poporului vietnamez “, a spus Le Thi Thu Thuy – vicepreședinte și CEO VinSmart, potrivit MarketWatch.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x