Vivo T1 5G apare în imagini live înainte de lansare

Vivo va lansa oficial smartphone-ul Vivo T1 5G pe 9 februarie. Pagina de destinație oficială și rapoartele recente au dezvăluit aproape totul despre noul telefon. În weekend, informatorul de încredere Ishan Agarwal a dat prima privire asupra telefonului T1 real.

Săptămâna trecută, informatorul Mukul Sharma a distribuit imaginile cu amănuntul ale Vivo T1 5G, precum și mostrele camerei sale . Acum, iată fotografiile live ale lui T1. Prima imagine oferă o privire asupra afișajului cu picătură de apă a telefonului. Bărbia dispozitivului nu este vizibilă în imagine. Cu toate acestea, teaser-urile oficiale au arătat că are o bărbie ușor groasă.

A doua imagine oferă o privire asupra carcasei din spate colorate în gradient. Colțul din stânga sus are o unitate de cameră triplă cu bliț LED. După cum se știe, acest telefon va fi diferit de T1 5G care a fost anunțat în China anul trecut.

Recent, informatorul Yogesh Brar a împărtășit toate specificațiile majore ale Vivo T1 5G. Un tweet mai nou al informatorului dezvăluie că T1 va suporta doar două benzi 5G. Telefonul se va confrunta cu o concurență acerbă de la viitoarea serie Realme 9 Pro, Tecno POVA 5G și Infinix Zero 5G, care va oferi suport pentru un număr mai mare de benzi 5G cu prețuri similare.

Specificații Vivo T1 5G

T1 5G probabil va avea un ecran IPS LCD FHD+ de 120 Hz de 6,58 inchi, o cameră frontală de 16 MP și o unitate triplă de cameră de 50 MP (principală) + 2 MP (adâncime) + 2 MP (macro). 

Chipsetul Snapdragon 695 va alimenta dispozitivul cu până la 8 GB de RAM LPDDR4x. Dispozitivul poate oferi până la 128 GB de stocare UFS 2.2. Poate găzdui o baterie de 5.000 mAh care acceptă încărcare rapidă de 18 W. 

Celelalte caracteristici ale sale includ o mufă audio de 3,5 mm, un scaner de amprentă lateral și un design subțire. Prețul Vivo T1 5G se învârte în jurul a 250 de dolari.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x