Viber editare mesaje trimise

Efectuarea unei greșeli pe care nu o puteți corecta este una dintre părțile mai frustrante ale comunicării textului. Viber pare să fie de accord cu acest lucru, deoarece acum poți să editezi mesaje pe care le-ai trimis prin serviciu.

Ca și în alte aplicații care oferă funcții similare, mesajele editate vor fi marcate ca atare pentru a limita orice posibilă confuzie.

Iată care sunt pașii de editare: apăsați lung mesajul pe care doriți să-l remediați, atingeți editarea, efectuați modificările și asta-i tot. Mesajul va afișa un indicator care să indice că a fost editat și că marca de timp se va schimba pentru a reflecta când a fost efectuată editarea.

Viber, de fapt, trebuia să facă această actualizare cu câteva săptămâni în urmă, pe 9 octombrie, spunând că mesajele de editare veneau la Android începând cu acea zi. Potrivit modificării aplicației Play Store, de fapt, nu a obținut funcția până la începutul acestei săptămâni. Mesajul este în întregime aici:

”CE MAI E NOU
– Editați mesajele pe care le-ați trimis deja.
– Un nou mod îmbunătățit de a distribui capturi de ecran viber cu contactele dvs.
– Această actualizare conține îmbunătățiri de performanță și corecții de erori pentru o mai bună experiență Viber. Mențineți întotdeauna aplicația actualizată pentru a accesa cele mai recente actualizări și căutați funcții noi în întreaga aplicație.”

Puteți descărca acum cea mai recentă versiune a Viber din Magazin Play utilizând acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.