Super Follow, funcția Twitter cu care poți câștiga bani

Twitter a anunțat într-o prezentare a investitorilor din 25 februarie două noi funcții viitoare pentru platforma sa. Prima este „Super Follow”, care este prima caracteristică premium a companiei, iar cealaltă este „Comunitățile”.

Super Follow le permite utilizatorilor să își taxeze adepții pentru accesul la conținut special. Mai precis, este funcția Twitter cu care poți câștiga bani. Pentru o sumă lunară stabilită, Super Followers vor putea să vadă conținut exclusiv, să primească un newsletter exclusiv pentru abonați, oferte și reduceri la produsele tale, acces la comunitate, o insignă specială pentru susținători și multe altele. Opțiunile de aici depind de cont și de ceea ce vor să ofere abonaților lor.

Twitter Super Follow

Într-o captură de ecran, Twitter a arătat un exemplu în care un utilizator plătește 4,99 dolari pe lună pentru a primi o serie de avantaje. Twitter o vede ca o modalitate de a permite creatorilor și editorilor să fie plătiți direct de fanii lor. Funcția „Super Follow” este similară cu opțiunile de abonare Patreon și YouTube.

Caracteristica „Comunități” permite utilizatorilor să creeze și să se alăture grupurilor care au o anumită temă sau interes. Cei care fac parte din aceste comunități vor putea apoi să vadă postări de la persoane cu aceeași idee, în schimb oarecum aleatoriu al structurii cronologice actuale.

Nu se cunoaște o dată de lansare a acestor noi funcții Twitter. Compania din San Francisco le-a enumerat drept „ce urmează” pentru platforma sa în timpul prezentării virtuale de joi către analiștii de investiții din Wall Street.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x