Sony PlayStation 5 consola jocuri

Mai multe indicii indică faptul că Sony va introduce PlayStation 5 anul viitor

Un site rusesc, de obicei de încredere, a postat ieri un articol în care prezenta imagini cu Sony PlayStation 5.  Imaginile, primite la rândul său dintr-o sursă anonimă, au dat oamenilor impresia că ar fi fotografii reale. Ulterior, articolul din limba rusă a fost actualizat spunând că scurgerea s-a dovedit a fi falsă. „Ne pare rău pentru informațiile false. Fotografia a trimis o sursă anonimă, inițial nu ne-am asigurat pentru autenticitatea lor”.

Consola PlayStation are un ciclu mediu de aproximativ 7 ani. Aceasta ar însemna că lansarea va avea loc în 2020. Această linie de gândire a fost consolidată după ce John Kodera, șeful Sony Interactive Entertainment, a anunțat la începutul acestui an că PlayStation 4 se află în „faza finală”. Într-o clipă, Kodera s-a reîntors în acest sens, spunând că va dura încă trei ani.

Cu toate acestea, există semne că Sony PlayStation 5 ar putea fi introdus mai devreme decât ni s-a spus. Din ce în ce mai multe mijloace media țin cont de o introducere oficială în 2019.

De remarcat este faptul că Sony Interactive Entertainment nu va fi prezent la E3 2019. Electronic Entertainment Expo va avea loc între 11 și 13 iunie 2019 în Los Angeles. Sony a fost prezentă la acest târg pentru industria jocurilor de calculator în fiecare an de la prima ediție din 1995.

Prin urmare, Sony pare să organizeze propriul eveniment PlayStation Experience în 2019. Și, desigur, face acest lucru numai dacă are într-adevăr ceva de comunicat; cum ar fi introducerea unei noi console de jocuri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.