Sony lansează o actualizare Android 13 pentru trei smartphone-uri

Sony Xperia 1 III, Xperia 5 III și Xperia Pro-I au început să primească actualizarea Android 13. Xperia 1 III și 5 III au fost lansate imediat cu sistemul de operare bazat pe Android 11. Ulterior, au obținut suport pentru Android 12 printr-o actualizare OTA mai târziu în acest an. Xperia Pro-I a fost lansat și cu Android 11 din cutie. Android 13 este a doua actualizare majoră pentru toate cele trei dispozitive.

Deocamdată, marca nu a clarificat ce regiuni vor primi actualizarea; este încă în curs de desfășurare treptat. Deci, dacă încă nu ați primit cea mai recentă actualizare pentru smartphone-ul dvs., vă sfătuim să așteptați încă câteva zile. Dacă tot nu primiți notificarea de actualizare OTA, puteți verifica manual setările și zona de actualizare a software-ului pentru a vedea dacă a fost lansată. În următoarele câteva zile, OTA va fi accesibilă unui public mai larg.

În ceea ce privește intervalul de timp pentru suportul software pentru aceste dispozitive, nu există declarații oficiale. Ne așteptăm ca Sony să lanseze cel puțin trei actualizări majore Android pentru smartphone-urile sale, Android 13 sosind ca a doua actualizare majoră pentru aceste dispozitive.

Mulți alți producători OEM, inclusiv Samsung și OnePlus, au început deja să ofere 5 ani de actualizări de securitate și 4 upgrade-uri semnificative pentru Android. Cu toate acestea, această comparație este lipsită de sens, deoarece ambele companii se concentrează în primul rând pe produsele lor emblematice, în timp ce Sony este conceput pentru pasionații de camere foto care ar putea fi mai puțin preocupați de cel mai recent software.

Sursa 1, Sursa 2

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x