Site Simona Halep

Simona Halep și-a lansat site-ul oficial de Ziua Națională a României. Are un design destul de ok, însă din punct de vedere tehnic este JALNIC. Nu este deloc răutăcios Zoso când spune că „Simona Halep și-a lansat un site jenant”.

Sunt mirat de faptul că numărul 1 mondial în tenisul feminin nu a știut să-și găsească un profesionit pentru construcția site-ului. Cred că merita acest lucru. Dacă nu s-a ocupat ea de asta, atunci cine și-a bătut joc și nu a căutat un profesionist?

Pe lângă ceea ce a spus Zoso în articolul său, care este perfect adevărat, adaug faptul că prima pagină a site-ului Simonei Halep este foarte mare. Are aproape 7MB, fapt pentru care se încarcă destul de greu atât pe desktop, cât și pe mobil. Dați un search pe GTmetrix și vedeți ce performanță are pagina web.

Site Simona Halep - performanta

Nu are conexiune securizată (https), prin care se criptează datele transmise de la un browser web la un server web, cu scopul de a se oferi o identificare criptată și sigură la server.

În concluzie, zic că în acest caz nu s-a pus problema banilor. Ori este multă prostie sau intenționat cineva și-a bătut joc de site-ul Simonei Halep. Voi ce credeți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.