Seria iPhone 13 are probleme serioase pe scară largă cu „ecranul roz”

Seria iPhone 13 s-a descurcat destul de bine pe piață și există puține plângeri sau deloc cu privire la această serie. Cu toate acestea, un raport recent din China susține că iPhone 13 are probleme cu ecranul roz. Potrivit rapoartelor, restabilirea setărilor și actualizarea sistemului nu poate rezolva problema ecranului roz.

Din păcate, această problemă nu este una izolată, deoarece mulți utilizatori se plâng că seria iPhone 13 are un ecran roz. În plus, există plângeri că ecranul roz este însoțit de întârzieri, înghețări, reporniri automate și alte probleme (prin My Drivers).

Cu toate acestea, majoritatea rapoartelor de până acum par să vină din China. Nu putem stabili dacă această problemă este limitată doar la modelele chinezești. Problema ecranului roz apare intermitent. În plus, secțiunile ecranului devin uneori roz sau prezintă blocuri de culoare roz. În unele cazuri, întregul ecran va apărea roz, similar cu problema anterioară a ecranului verde.

Conform informațiilor de feedback, actualul iPhone 13, iPhone 13 Pro și chiar și iPhone 13 Pro Max de top au probleme similare. Totuși, judecând după pozele postate de mulți internauți, atunci când iPhone 13 apare în starea de ecran roz, nu este roz pe tot ecranul. Pictogramele din bara de stare a sistemului și alte informații rămân pe ecran.

Un raport al @BossLianbo pe Weibo spune că serviciul oficial pentru clienți al Apple a spus că nu este o problemă hardware și a recomandat actualizarea sistemului ca soluție. Internauții au raportat, de asemenea, că serviciul pentru clienți sugerează actualizarea tuturor aplicațiilor la cea mai recentă versiune pentru a exclude incompatibilitatea între versiunile aplicației și iOS.

Dar dacă nimic nu pare să ajute, atunci Apple pare să ofere înlocuitori, ca în cazul acestui membru al forumurilor comunității Apple.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Melinca Daniel
1 year ago

Iphone SE 2022
Nou
Doar ce l-am scos din cutie…
A venit cu bateria goala
L-am pus la incarcat …
La configurare sa blocat si a aparut acest ecran roz !! O sa vad ce zice Vodafone !!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x