Seria Galaxy S21 primește o altă actualizare de software

Trio-ul Samsung Galaxy S21 a primit încă o nouă actualizare de software. Noua versiune vine cu unele remedieri de erori, îmbunătățiri ale performanței și, de asemenea, unele caracteristici noi. Se pare că aceasta ar remedia problemele de descărcare a bateriei raportate de unii utilizatori după actualizarea OTA anterioară.

Această nouă actualizare software vine și cu unele îmbunătățiri de performanță pentru camere și, de asemenea, performanța generală a dispozitivului.

Noua versiune de firmware este G99xBXXU1AUB6, are o dimensiune destul mare de 257 MB și poartă împreună cu acesta patch-uri de securitate februarie 2021.

Seria Galaxy S21 actualizare software

Lansarea a început în mai multe țări, inclusiv Germania, Elveția, Marea Britanie și Italia. Este probabil ca acesta să fie extins la nivel global în următoarele câteva ore.

Samsung Galaxy S21, S21 Plus sau S21 Ultra va lansa o notificare odată ce actualizarea este disponibilă și în România. Dacă nu aveți chef să așteptați, puteți încerca să descărcați actualizarea imediat intrând în setările telefonului. Accesați Actualizare software și apoi Descărcare și instalare.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x