Scurgerea Samsung Galaxy A21s arată un telefon ieftin cu o baterie masivă

Dacă ești după un nou telefon Samsung, dar nu-ți permiți prețul pentru un Galaxy S20, atunci brandul ar putea avea în curând o nouă opțiune pentru tine, deoarece o scurgere mare a dezvăluit Samsung Galaxy A21s în întregime – un telefon cu o mare baterie și unele asemănări cu Galaxy S20, dar cu un preț mult mai mic.

Galaxy A21s este construit în jurul unui display TFT PLS de 6,5″, cu rezoluție de 1600×720 pixeli, cu o gaură de perforare în colțul din stânga sus pentru camera selfie de 13MP.

Smartphone-ul are un cititor de amprente amplasat pe spate lângă o configurație a camerei quad în formă de L, care este o combinație între un modul principal de 48MP F / 2.0, un modul ultrawide 8MP F / 2.0 și 2MP. Scopul celei de-a patra unități nu este cunoscut, dar este probabil un senzor de adâncime.

Samsung Galaxy A21s va avea sub capotă un Exynos 850 SoC, asociat cu 3 GB RAM. Smartphone-ul va rula Android 10 și va avea două opțiuni de stocare – 32 GB și 64 GB. De asemenea, va avea un slot pentru card microSD pentru extindere de stocare.

Se spune că Samsung Galaxy A21s este confecționat din plastic, grosime de 8,9 mm, cântărește 191g și va împacheta o baterie de 5.000 mAh, care va atrage energia printr-un port USB-C. De asemenea, va veni cu un jack pentru căști de 3,5 mm, așezat în partea de jos.

În ceea ce privește prețul acestui dispozitiv, se spune că acesta va începe de la aproximativ 199 euro. Aparent telefonul va ateriza spre sfârșitul lunii mai, deși nu este încă clar ce regiuni vor primi receptorul. Dar dacă al tău este printre ele, atunci ar putea fi un telefon ieftin convingător.

Citește și: Galaxy Z Flip 2 ar putea veni cu trei camere pe spate

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x