Samsung Wallet disponibil în Africa de Sud

Samsung Wallet este acum disponibil pentru utilizatorii de dispozitive Galaxy din Africa de Sud, anunță gigantul sud-coreean de tehnologie. Utilizatorii Samsung Pay și Samsung Pass existenți din Africa de Sud vor fi acum întâmpinați cu o notificare pentru a migra la Portofelul Samsung atunci când deschid una dintre cele două aplicații menționate mai sus. Ei vor avea acces la mai multe funcții, inclusiv chei digitale, carduri de membru și de transport, acces la plăți mobile, cupoane și multe altele.

Samsung a început să fuzioneze platformele Pay și Pass la începutul acestei veri. Rezultatul este Samsung Wallet — o nouă aplicație care îndeplinește funcțiile Pay și Pass în timp ce adaugă noi funcții.

Samsung Wallet va fi în curând în mai multe țări

Inițial, Samsung Wallet a fost disponibil în opt țări, inclusiv China, Franța, Germania, Italia, Coreea, Spania, SUA și Marea Britanie. Cu toate acestea, compania a anunțat luna trecută că Samsung Wallet va ajunge în alte treisprezece țări înainte de sfârșitul anului, inclusiv în Bahrain, Danemarca, Finlanda, Kazahstan, Kuweit, Norvegia, Oman, Qatar, Africa de Sud, Suedia, Elveția, Vietnam și Emiratele Arabe Unite.

Compania a lansat Portofelul Samsung în Elveția la sfârșitul lunii octombrie, iar acum Samsung spune că platforma unificată este disponibilă în Africa de Sud. Lansarea ar putea fi eșalonată, așa cum a fost în Elveția, ceea ce înseamnă că aplicația ar putea să nu devină disponibilă pentru toți clienții din Africa de Sud în același timp.

Samsung Wallet permite utilizatorilor să stocheze în siguranță ID-uri, carduri de vaccin, bilete de tren, cărți de îmbarcare ale companiilor aeriene, chei digitale ale mașinii, portofele cripto, carduri de debit și de credit și multe altele.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x