Samsung va lansa flipchart-ul digital Flip în Europa în 2021

0
58
Samsung Flip - flipchart digital interactiv de 60 de inci

Samsung Electronics se pregătește să lanseze Flip în Europa în 2021. Aparatul este un flipchart digital interactiv de 60 inch, care este direcționat către sectoarele de învățământ din regiune.

Afacerea Visual Display a gigantului tehnologic sud-coreean intenționează să livreze aproximativ zeci de mii de dispozitive Samsung Flip în Europa anul viitor, conform raportului TheElec. Numărul mare de livrări implică, de asemenea, că Chemtronics, care produce flipchart-uri, ar beneficia și de planurile extinse de vânzare. Samsung Flip acceptă atingerea și seamănă cu un chioșc în modul de proiectare. Deși, acceptă funcții utile, cum ar fi partajarea de fișiere de pe smartphone-uri și alte dispozitive.

În plus, suportă și opțiunile de conectivitate tipice, cum ar fi porturile Wi-Fi, NFC, HDMI și USB. În plus, datele din grafic pot fi, de asemenea, partajate prin e-mail sau pot fi stocate pe stocarea în cloud. Flipchart-ul digital ajunge alături de un stilou pasiv, care acționează ca un marker pentru tablele albe. Odată ce acest stilou este scos, Samsung Flip se activează pentru utilizare. Interesant este faptul că Flip permite utilizatorilor să șteargă textele de pe afișaj prin mâinile lor, iar desenele de pe grafic sunt salvate automat la fiecare două minute pentru a salva ștergerile accidentale.

Compania a prezentat până acum un model de 55 inch și 65 inch în 2018. Dar acum, Chemtronics este OEM-ul exclusiv care va produce modelul de 60 inch pentru piața europeană. Conform analiștilor, se așteaptă ca vânzările să crească cu 20% în acest an, ceea ce se preconizează că va crește și mai mult, deoarece Samsung își va extinde probabil OEM-urile pentru Flip anul viitor, pentru a explica creșterea livrărilor.

SPUNE-ȚI PĂREREA

Please enter your comment!
Please enter your name here