Samsung Sound on Display OLED

Samsung intenționează să utilizeze actuatoare piezoelectrice încorporate în monitor pentru a produce sunet – Samsung o numește Sound on Display.

Potrivit articolului scris de ETNews în coreeană, gigantul sud-coreean va prezenta noile panouri de afișare OLED „Sound on Display” (SoD), în cadrul show-ului Consumer Electronics Show (CES) 2019 luna viitoare, în Las Vegas. După cum sugerează și numele, în panoul SoD, sunetul emite de pe ecran în sine și elimină necesitatea difuzoarelor externe.

Tehnologia Sound on Display de la Samsung folosește vibrații și conducerea osoasă, ceea ce oferă companiei posibilitatea de a plasa încă o componentă sub suprafața ecranului, oferind mai mult spațiu pentru afișare.

În timp ce compania este pregătită să demonstreze public noua tehnologie Sound of Display, nu există informații cu privire la disponibilitatea acesteia pentru producători sau pentru a ști sigur că este pregătită pentru lansarea comercială.

După ce a anunțat lansarea Sound on Display cu doar câteva luni în urmă și cu prima demonstrație publică majoră, care se presupune că va veni la CES în ianuarie, pare puțin probabil ca seria Galaxy S10 să aibă un sunet în display.

CES 2019 începe marți, 8 ianuarie și se încheie sâmbătă, 12 ianuarie. Samsung nu este singurul gigant tehnic care lucrează la sunetul în-afișaj (vezi: LG), așa că se așteaptă mai multe branduri care să dezvăluie tehnologia în acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.