Samsung lansează Galaxy Tab S7 FE și Tab A7 Lite

Samsung a anunțat oficial două tablete: Galaxy Tab S7 FE 5G și Galaxy Tab A7. Ambele tablete au fost anunțate în Europa ieri și vor fi puse în vânzare pe tot continentul începând cu luna viitoare.

Judecând după foaia de specificații pe care Samsung a distribuit-o, cel mai scump dintre cele două dispozitive, Tab S7 FE, arată ca un dispozitiv decent de consum media și productivitate.

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G dispune de un ecran de 12,4 inci cu un panou de rezoluție de 2.560 x 1.600. Compania nu a specificat procesorul exact din Tab S7 FE decât să spună că este un cip octa-core cu două nuclee de performanță tactate la 2 GHz. 

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 5G

În funcție de configurația de stocare, tableta vine cu 4 GB sau 6 GB RAM. Spațiul de stocare intern de 64 GB sau 128 GB poate fi extins adăugând un card SD cu spațiu de până la 1 TB. 

Tableta vine, de asemenea, cu o cameră primară de 8 megapixeli și una de 5 megapixeli pentru selfie-uri. Samsung va oferi o versiune exclusiv WiFi a Tab S7 FE, pe lângă modelele separate echipate cu conectivitate LTE și 5G. Fiecare model vine, de asemenea, cu suport WiFi 5 și Bluetooth 5.0. Alimentarea tuturor este o baterie de 10.090 mAh care acceptă încărcare rapidă de 45W. Samsung va oferi Tab S7 FE în patru culori: negru, argintiu, verde și roz.

Galaxy Tab A7 Lite

În ceea ce privește Tab A7 Lite, acesta vine cu un afișaj mai mic de 8,7 inci, care are o rezoluție mai mică de 1.340 x 800. Procesorul său octa-core este asociat cu 3 GB sau 4 GB RAM și 32 GB sau 64 GB spațiu de stocare. 

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Ca și în cazul Tab S7 FE, puteți adăuga până la 1 TB stocare suplimentară prin extensibilitatea microSD. Samsung va vinde versiuni numai pentru WiFi și LTE ale Tab A7 Lite și le va oferi în două culori: gri și argintiu.

Samsung livrează ambele tablete cu Android 11. De asemenea, a dezvăluit că cei care achiziționează oricare dintre tablete vor avea acces gratuit și nelimitat la Samsung TV Plus, precum și o perioadă de încercare gratuită a YouTube Premium. 

Ambele tablete acceptă funcționarea perfectă cu alte dispozitive Samsung Galaxy, cum ar fi căștile și telefoanele. Utilizatorii vor putea schimba cu ușurință Galaxy Buds de la un dispozitiv la altul; primiți apeluri, trimiteți și primiți mesaje pe Galaxy Tab chiar dacă telefonul lor nu este în apropiere.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x