Samsung Infinity Flex Display

Samsung a prezentat telefonul echipat cu Infinity Flex Display, un ecran pliabil de 7.3 inch

Samsung a prezentat la San Francisco în urmă cu câteva ore primul smartphone al companiei echipat cu display Infinity-Flex. Telefonul va fi dotat cu două ecrane, unul pe exterior şi unul pliabil la interior, care facilitează utilizarea dispozitivului în mod tabletă. Când este deschis, utilizatorul are parte de o zonă de vizualizare de 7.3 inch.

Potrivit Samsung, au reușit să creeze un ecran AMOLED subțire, care poate fi împăturit „sute de mii de ori” și este pregătit pentru producția în masă în lunile următoare.

Când este pliat, telefonul arată conținutul prin „afișajul de capac” Super AMOLED de 4,6 inchi. Când este desfăcut, dispozitivul arată conținutul prin „afișajul principal” Super AMOLED de 7,3 inch.

Infinity Flex Display

Datorită suportului nativ pentru dispozitivele pliabile în Android prin API-ul de continuitate a ecranului, conținutul aplicației poate să treacă fără probleme între afișajul de pe copertă și afișajul principal (atâta timp cât aplicația este actualizată pentru a o susține).

Cu ecranul revoluționar adăugat oferit de afișajul Infinity Flex, Samsung vă permite să rulați până la 3 aplicații simultan cu o funcție denumită „Multi Active Window”. Aplicaţiile pornite pe ecranul exterior al telefonului vor continua automat pe cel mare de la interior.

Un reprezentant Google, prezent la evenimentul de la San Francisco, a confirmat faptul că sistemul de operare Android va oferi suport oficial pentru continuitate aplicaţiilor între modul telefon şi cel tabletă pentru dispozitive cu ecran pliabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.