Samsung Galaxy Tab S6, prima tabletă 5G din lume, se va lansa mâine în Coreea de Sud

0
323
Tableta Samsung Galaxy Tab S6 5G

Samsung a anunțat oficial că va lansa joi, 30 ianuarie 2020, prima tabletă 5G din lume, Galaxy Tab S6 în Coreea de Sud.  Dispozitivul este listat pe pagina de asistență oficială cu numărul de model SM-T866N. Compania comercializează tableta ca un hub de divertisment, cu suport pentru rețeaua 5G new-age și caracteristici precum audio AKG și difuzoare quad Dolby Atmos.

Galaxy Tab S6 5G va veni cu specificații similare ca versiunea LTE , care include un 10.5-inch Super AMOLED de afișare și un corp gros 5.7 mm, cântărind 420 de grame. Tableta 5G va fi disponibilă în cel puțin o culoare gri, împreună cu un S-Pen. Stiloul se fixează pe spatele tabletei pentru încărcare și transport și recunoaște gesturile pentru controlul liber de la distanță.

Ceea ce este interesant este că redările oficiale de presă ale Galaxy Tab S6 5G dezvăluie un design de fundal ușor diferit în comparație cu versiunea LTE. Deși portul USB-C este obișnuit, designul grilei difuzoarelor este diferit pe versiunea 5G. Consultați imaginea de mai jos pentru a vedea diferența.

Samsung Galaxy Tab S6 5G si LTE

Samsung Galaxy Tab S6 5G va fi disponibil într-o singură variantă ROM de 128 GB în culoare gri de munte la lansare. Acesta va avea un preț de 848 USD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here