Samsung Galaxy S9 realitate augmentată

Samsung va prezenta design-ul Galaxy S9 în realitate augmentată la evenimentul de lansare de la MWC 2018

Samsung va face o utilizare interesantă a tehnologiei de realitate augmentată pentru a prezenta Galaxy S9 în timpul evenimentului de lansare de duminică.

O multitudine informații despre noile dispozitive a fost dezvăluită în ultimele săptămâni , ultima scurgere a reiterat faptul că telefoanele vor conține camere actualizate, caracteristici noi de software, îmbunătățiri semnificative ale performanței și multe altele.

Din punct de vedere al design-ului nu vor fi multe schimbări, însă Samsung se va folosi de realitatea virtuală pentru prezentarea noilor telefoane. Pentru acest lucru, compania coreeană va utiliza aplicația actualizată recent Unpacked 2018. Aplicația este disponibilă în magazinul Google Play și este destinată utilizatorilor înregistrați și invitațiDe asemenea, folosită de persoanele care doresc să vadă fluxul de flux live al evenimentului.

Aplicația are o caracteristică de realitate augmentată, care permite utilizatorilor să scaneze logo-ul Samsung sau o cutie a unui dispozitiv Samsung pentru a vedea locația evenimentului în AR sau pentru a obține mici reclame despre eveniment.

Samsung va lansa oficial Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus pe data de 25 februarie. Expedierile sunt așteptate să înceapă de la jumătatea lunii martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.