Samsung Galaxy S9 inainte de lansare

Se știe tot despre noul telefon Samsung Galaxy S9 înainte de lansare la Mobile World Congress 2018 de la Barcelona din 25 februarie

Prezentarea noului Samsung Galaxy S9 va fi pe 25 februarie, la MWC 2018 din Barcelona. Înainte de lansarea acestui telefon, știm aproape toate informațiile legate de specificațiile tehnice. Sunt, cred, cele mai multe informații certe înaintea unei lansări ale companiei Samsung.

Samsung va lansa două modele: Galaxy S9 și S9 Plus. Față de generația precedentă, între cele două vor fi totuși diferențe semnificative cu privire la memoria RAM și camera foto.

Samsung Galaxy S9 va veni cu o memorie RAM de 4GB, în timp ce Galaxy S9 Plus va dispune de 6GB. Spațiul de stocare pentru cele două telefoane va pleca de la 64GB și ar putea ajunge până la 256GB.

Camera foto va fi de 12 megapixeli, cel puțin una, cu o diafragmă de f/1.5, ceea ce e o premieră pentru telefoane. Samsung Galaxy S9 Plus va avea două camere foto, cea de-a doua fiind cu f/2.4, ceea ce indică un obiectiv tele. Vom vedea pe 25 februarie dacă se confirmă cele zvonite.

Se vor regăsi în continuare pe ambele modele slotul de card microSD, mufa pentru căști, încărcare wireless, protecție la apă și praf și suport pentru DeX.

Una din noutățile zvonite ar fi 3D Emoji. Este o funcționalitate prin care te scanezi cu telefonul, te transformi în emoji, care îți copiază expresiile faciale, și trimiți cui vrei. E similară Animoji de pe iPhone X.

S-a tot vorbit și despre Intelligent Scan pentru o sporire a securității telefonului. Rămâne să vedem pe 25 februarie cât de veridice au fost informațiile de până acum despre noul vârf de gamă de la Samsung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.