Samsung Galaxy S22 Ultra ar putea fi numit S22 Note

Se zvonește că Samsung Galaxy S22 Ultra are un slot pentru un S Pen, la fel ca smartphone-urile Galaxy Note. Cele mai recente rapoarte sugerează că telefonul nu va primi doar stylus-ul, ci va fi, de asemenea, reunit cu pseudonimul. Așa este, cel mai mare flagship Samsung din seria viitoare s-ar putea numi Galaxy S22 Note.

Informațiile provin de la Tron, care pe Twitter a declarat că S22 Ultra este acum „mort” și că următorul este de fapt S22 Note. Dacă este adevărat, ar semnala un fel de reînviere a seriei Galaxy Note, care a dispărut în acest an. Compania a înlocuit Galaxy Note 21 cu pliabilele Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3. În martie, Samsung a dat vina pe deficitul de cipuri când a dezvăluit că nu va exista un model Note 21 în magazine anul acesta.

Afirmația lui Tron nu sună exagerat, având în vedere nu numai rapoartele recente, ci și cele de acum aproape trei ani, care spuneau că Samsung va combina gama Galaxy Note și S în continuare. Un branding Note ar putea ajuta Samsung să-și sporească vânzările și să facă din modelul Ultra unul dintre cele mai bune telefoane din 2022.

Aceeași persoană a produs alte scurgeri Samsung în trecut. Acestea fiind spuse, nu există nicio garanție că informațiile pe care le-a furnizat sunt corecte. Știm cum va arăta Galaxy S22 Ultra. Dar nu am văzut încă materiale de marketing cu marca Galaxy Note 22 pe ele.

Oricare ar fi numele, ne așteptăm ca telefonul premium al Samsung să ofere un afișaj de 6,8 inch la 120 Hz, o configurație cu patru camere, o baterie de 5.000 mAh și un chipset emblematic precum Snapdragon 8 Gen 1 sau Exynos 2200.

Se pare că Samsung va lansa seria Galaxy S22 la mijlocul lunii februarie. Așa cum se obișnuiește cu noile flagship-uri Samsung, este posibil să vedem mai multe scurgeri de informații în următoarele săptămâni. Acestea pot include cutii de vânzare cu amănuntul, manuale și pagini web pentru cele mai recente produse. Dacă Samsung intenționează să profite de brandingul Note 22, s-ar putea să aflăm despre asta înainte ca gigantul coreean să o confirme în cadrul următorului eveniment Unpacked.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x