Samsung Galaxy S10 senzor amprenta in ecran

Viitorul Samsung Galaxy S10 va avea un senzor de amprentă digitală în ecran, folosind tehnologia cu ultrasunete de la Qualcomm

Scanerele de amprente în ecran sunt de așteptat să apară în lumina reflectoarelor pe piața smartphone-urilor pentru anul 2019. Ținând cont de tendințe, viitorul Samsung Galaxy S10 va avea și un senzor de amprentă digitală.

Spre deosebire de rapoartele anterioare, toate cele trei variante ale modelului Galaxy S10 vor folosi acest supliment de biometrie de ultima generație, deși rapoartele anterioare au sugerat ca versiunea inferioara a modelului Galaxy S10 va avea un senzor fizic de amprente digitale.

Zvonurile spun că Galaxy S10 va adopta senzorul de amprentă în ecran folosind tehnologia de la Qualcomm. Compania americană folosește unde sonore pentru a genera o hartă a amprentelor digitale, cu valul de presiune care cade pe conturul pielii.

Tehnologia cu ultrasunete oferă câteva avantaje, a declarat Gordon Thomas, director de management al produselor pentru Qualcomm. Poate citi un deget, chiar dacă este ud, deoarece valurile pot trece prin lichid. El obține o rată de respingere de 1%, precum și un timp de întârziere de 250 de milisecunde, comparabil cu cititorii capacitivi tradiționali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.