Samsung Galaxy S10 Lite primește One UI 3.1

Utilizatorii Samsung Galaxy Note 10 Lite au primit recent actualizarea One UI 3.1 și acum Galaxy S10 Lite primește aceste ultime modificări. One UI 3.1 bazat pe Android 11 este acum disponibil pentru utilizatorii Galaxy S10 Lite din Spania și va intra în curând într-o lansare mai largă.

Cel mai recent firmware poate fi identificat cu versiunea software G770FXXU4EUBA, care vine împreună cu patch-ul de securitate din martie 2021 pentru securitate îmbunătățită a sistemului și stabilitate a dispozitivului. One UI 3.1 bazat pe Android 11 a fost preinstalat cu seria Galaxy S21 care a fost lansată în 14 ianuarie 2021.

Bazat pe Android 11, Samsung One UI 3.1 permite utilizatorilor să elimine locația imaginilor înainte de partajare și aduce mai multe funcții noi, inclusiv partajare privată, radieră de obiecte, Eye Comfort Shield, efecte de apel video și multe altele.

Potrivit SamMobile, suportul wireless DeX nu este inclus în actualizarea One UI 3.1 pentru Galaxy S10 Lite. S-a considerat că funcția este disponibilă pe toate dispozitivele cu One UI 3.1, dar nu pare să fie cazul.

Utilizatorii Galaxy S10 Lite pot verifica cea mai recentă actualizare de pe dispozitivul Galaxy accesând Setări > Actualizări software > apoi Descarcă și instalează.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x