Samsung Galaxy Note 9 - update Android Pie

Se pare că Samsung Galaxy Note 9 va primi actualizarea la Android 9 Pie anul viitor. În prezent, vârful de gamă al companiei coreene este în faza de testare beta, dar este listat pe un site oficial al companiei Samsung în Turcia, datorată actualizării Android 9 pe data de 15 ianuarie.

Samsung a livrat firmware-ul Android 9 Pie la Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus, mai devreme decât era de așteptat, cu câteva zile în urmă. Cu toate acestea, Android 9 a fost lansat în august și a fost disponibil pe dispozitivele concurente, cum ar fi OnePlus 6 din septembrie sau pe Sony Xperia XZ2 din octombrie. Samsung a fost cunoscut pentru a-și actualiza lent telefoanele la cea mai recentă versiune de Android. Sperăm că un UI o rezolvă.

„Data de 15 ianuarie ar putea fi doar pentru Turcia și alte câteva piețe, totuși. Rămâne de văzut când se va produce versiunea mondială atât pentru Galaxy S9, cât și pentru Galaxy Note 9 și nu putem decât să sperăm că Samsung nu va lua prea mult timp după lansarea rapidă impresionantă a actualizării S9 în unele țări”, scrie Sammobile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.