Samsung Galaxy Note 20 data lansării, preț, specificații și noutăți

Samsung a făcut un salt semnificativ la începutul acestui an, cu afișaje și camere îmbunătățite de pe Samsung Galaxy S20, în timp ce Galaxy Z Flip a introdus un design captivant pentru telefonul flip în linia sa de telefoane pliabile. Poate foarte așteptatul Samsung Galaxy Note 20 să mențină ritmul la sfârșitul acestui an?

La fel ca upgrade-ul la seria Galaxy S, următorul Galaxy Note phablet ar putea fi un pas major față de modelele de anul trecut, cu unele îmbunătățiri ale afișajului și ale camerei care ar putea face unul dintre cele mai bune telefoane mari și mai bune.

Samsung Galaxy Note 20 data lansării

Seria Samsung Galaxy Note se lansează de obicei în august. Anul trecut a fost pentru prima dată când Samsung a lansat mai multe dimensiuni ale Galaxy Note, cu Galaxy Note 10 și Note 10+, urmate de Note 10 Lite câteva luni mai târziu.

Am prezice că Samsung va rămâne la o lansare din august pentru Note 20 și ne așteptăm să fie un eveniment online. Samsung a confirmat că va lansa noul Note mai târziu în an, în raportul său trimestrial.

Preț Samsung Galaxy Note 20

La fel ca anul trecut, ne așteptăm la două variante ale telefonului – Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20+. Probabil, ambele vor avea conectivitate 5G, indiferent dacă aveți varianta Snapdragon sau Exynos.
Modemurile 5G par să se adauge la prețurile smartphone-urilor noastre moderne și se pare că linia Note ar putea observa o ușoară creștere. Deocamdată nu a apărut nimic concret, dar ne așteptăm să ajungem la 1.099 USD pentru Note 20 și 1.199 dolari pentru Note 20+.

Specificații Galaxy Note 20

Recent Ice Universe ne-a oferit și o primă privire asupra designului acestui phablet, care pare mai apropiat de Galaxy S20, decât de S20 Ultra. Previzualizarea prezintă designul camerei centrale cu puncție și modulul matricei camerei din spate. Potrivit popularului Wester leakster, nu trebuie să credem marginile groase ale acestei previzualizări, deoarece nu poate fi atât de urât.

Conform rapoartelor anterioare, Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20+ vor avea o versiune de 16 GB RAM. De asemenea, există speculații cu privire la faptul că aceste smartphone-uri vor fi primele care vor utiliza senzorul de recunoaștere a amprentelor 3D Sonic Max de a doua generație a companiei Qualcomm. Senzorul cu amprentă ultrasonică a fost lansat încă din decembrie și poate citi două amprente simultan. 

De asemenea, ne așteptăm la camera principală de 108MP a Samsung. Leakster-ul Ice Univers spune că seria Samsung Galaxy Note 20 nu va avea camera periscopică 100x Space Zoom. În schimb, fotografia cu zoom este de așteptat să fie gestionată de o cameră foto mai convențională. Este foarte posibil ca Samsung să spere să producă o cameră selfie care se ascunde chiar sub panoul său AMOLED. Când ecranul nu este folosit, camera este acoperită de pixeli strălucitori. Când este nevoie, partea ecranului care o acoperă se oprește pentru a „dezvălui” senzorul ascuns.

Galaxy Note 20+ este așteptat să vină cu un ecran de 6.87 inch LTPO, cu rată de actualizare de 120 Hz, în vreme ce Note 20 ar avea o rată de refresh de 60 Hz.

Samsung Galaxy Note 20+ va folosi o baterie de 4500 mAh, care este cu 200 mAh mai mult decât Galaxy Note 10+. Cu toate acestea, Galaxy Note 20 va folosi o baterie de 4000 mAh.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x