Samsung Galaxy M42 va fi primul telefon 5G din seria M

Se așteaptă ca Samsung să lanseze în curând primul său telefon 5G pe segmentul mid-range. În India, compania este pregătită să lanseze Samsung Galaxy M42. Teaserele dispozitivului au apărut acum online. Mukul Sharma și Gaurav Chaudhary au distribuit teaser-ul pe Twitter.

Scurgerea sugerează că Samsung Galaxy M42 va fi primul smartphone din seria Samsung Galaxy M care va veni cu suport pentru conectivitate la rețea 5G. Până în prezent, nimic nu a fost dezvăluit oficial despre acest dispozitiv viitor, dar având în vedere că teaser-ul a apărut online, lansarea ar trebui să fie la câteva zile sau săptămâni distanță.

În afară de aceasta, teasers-urile scurse nu dezvăluie nimic altceva. Nu există niciun anunț oficial de la Samsung cu privire la lansarea Samsung Galaxy M42 5G și niciun teaser nu a fost lansat de companie.

Galaxy M42 5G a fost văzut pe Geekbench cu numărul de model SM-M426B. Listarea a dezvăluit că telefonul va veni cu Snapdragon 750G SoC și 4 GB de memorie RAM. Ne așteptăm ca Samsung să lanseze dispozitivul cu opțiuni RAM de 6 GB / 8 GB. Este posibil ca dispozitivul să ruleze OneUI 3.0 bazat pe Android 11 din cutie. De asemenea, va împacheta o baterie masivă de 6000 mAh sub capotă, cu suport de încărcare rapidă de până la 15W.

Ne așteptăm ca smartphone-ul să vină cu un ecran Super AMOLED FHD+ de 6,6 inci, camere quad cu o cameră primară de 64MP, cameră selfie de 32MP, senzor de amprentă digitală, One UI 3.1, și altele.

În ceea ce privește prețurile, nu există niciun cuvânt despre cât va costa Samsung Galaxy M42 5G. Va trebui să așteptăm lansarea oficială pentru a afla mai multe.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x