Samsung Galaxy M12: certificat și gata de lansare

Samsung ar putea lansa Galaxy M12 în câteva săptămâni, deoarece smartphone-ul entry-level a primit acum certificările necesare. Dispozitivul tocmai a obținut certificarea de la Bluetooth SIG și de la Wi-Fi Alliance. Prin urmare, totul sugerează că compania este pregătită să-l prezinte oficial și să-l aducă pe piață cât mai curând posibil. Odată cu aceasta, au apărut primele specificații tehnice ale telefonului.

Listarea pe site-ul autorității de certificare include cinci modele diferite de Galaxy M12 – SM-M127F_DS, SM-M127G_DS, SM-M127F, SM-M127F_DSN și SM-F127G_DS. S-ar putea crede că ultimul este Galaxy F12 , dar nu este cazul, deoarece este menționat ca Galaxy M12. Însă, văzând cum Samsung, ca și alte mărci, are obiceiul de a lansa același telefon cu nume diferite pe anumite piețe, există încă șansa ca gigantul tehnologic coreean să lanseze M12 ca Galaxy F12 în unele țări.

De asemenea, s-a confirmat că ambele dispozitive vor rula noul sistem de operare Android 11, pe deasupra căruia se va lansa în mod evident UI Samsung One. În afară de asta, nimic altceva nu a fost găsit în certificat.

În ceea ce privește alte informații, rapoartele anterioare spun că Galaxy M12 va avea un ecran de 6,55 inci, cu o crestătură de lacrimă. Pe spate, dispozitivul va veni cu un modul de cameră pătrat, care conține 4 obiective. Rezoluția obiectivelor în sine este, de asemenea, necunoscută, dar ne așteptăm să vină mai multe detalii în următoarele săptămâni. În plus, Samsung Galaxy M12 va veni cu un port de încărcare USB-C și o mufă audio de 3,5 mm.

Datorită OnLeaks, avem și un videoclip care arată redarea 3D a dispozitivului la 360 de grade:

Unele zvonuri indică că Samsung Galaxy M12 poate veni cu o baterie mare cu o capacitate de 7000 mAh. În acest moment, Samsung nu a făcut publice nicio informație oficială despre acest telefon. Dar se crede că va fi introdus la începutul anului 2021.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x