Samsung Galaxy F41 primește Android 11

Samsung a lansat actualizarea One UI 3.0 bazată pe Android 11 pentru telefonul mid-range Samsung Galaxy F41. OneUI 3.0 ar trebui să fie disponibil și pentru alte smartphone-uri din seria Galaxy M și A.

Utilizatorii Galaxy F41 pot identifica cea mai recentă actualizare cu numărul de versiune F415FXXU1BUAC. Împreună cu One UI 3.0, aduce și cel mai recent patch de securitate din ianuarie 2021. Actualizarea conține toate îmbunătățirile introduse de Android 11. Acestea ar fi permisiuni unice, notificări organizate și suport pentru bulele de chat. În ceea ce privește One UI 3.0, acesta aduce, de asemenea, un set de îmbunătățiri, cum ar fi o UI reîmprospătată.

Deși actualizarea pare să se desfășoare rapid prin OTA, poate dura câteva zile să ajungă la toate dispozitivele Galaxy F41. Poți încerca oricând să forțezi manual verificarea acestei actualizări accesând Setări > Actualizare software > Descărcare și instalare. Va fi o actualizare destul de mare (1751,79 MB), astfel încât o rețea Wi-Fi este recomandată pentru descărcare. Dacă actualizările nu apar pe telefonul tău, atunci ar trebui să aștepți ceva timp.

Specificații Samsung Galaxy F41

În ceea ce privește specificațiile sale, Samsung Galaxy F41 are un afișaj cu perforare lacrimă, cu o ramă subțire și un corp din plastic. Pe spate, găzduiește o cameră triplă de 64 MP + 8 MP ultrawide + 2 MP (Bokeh), un bliț LED și un senzor fizic de amprentă digitală. În partea din față regăsim o cameră de 32 MP pentru selfie.

Smartphone-ul are un ecran AMOLED Full-HD + de 6,4 inci (1080×2340 pixeli) cu un raport de aspect de 20: 9. Samsung Galaxy F41 dispune de procesorul Exynos 9611, susținut de 6 GB RAM și un spațiu de stocare de 64 sau 128 GB. Telefonul este alimentat de o baterie cu o capacitate de 6000 mAh se poate încărca (prin USB Type-C) cu maxim 10W. Este disponibil în trei opțiuni de culoare: Fusion Green, Fusion Black și Fusion Blue.

Sursa

Ciește și: Primul telefon Redmi pentru jocuri vine cu Dimensity 1200

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x