Samsung Galaxy Book Pro 2 360 apare în imagini

Samsung pare să lucreze la a doua generație a Galaxy Book Pro 360 sub numele de cod „mars2” . După cum sa bănuit deja, notebook-ul convertibil va fi prezentat la MWC 2022 de la Barcelona. Giznext a lansat acum primele imagini de randare care arată Samsung Galaxy Book Pro 2 360 într-un roșu izbitor.

Din punct de vedere vizual, Galaxy Book Pro 360 2 nu aduce prea multe noutăți, arătând foarte mult cu predecesorul său. Dispozitivul 2-în-1 poate fi transformat într-o tabletă sau notebook și are suport pentru stiloul companiei. Principalele modificări aduse noii generații de notebook-uri a companiei sunt de așteptat să fie interne, compania actualizându-și hardware-ul, eventual oferind noile procesoare Intel i3, i5 și i7 din a 12-a generație.

Laptop Samsung Galaxy Book Pro 2 360

Una dintre atracțiile modelului este că Samsung are un parteneriat cu Microsoft, ceea ce va face ca modelul să ofere Windows 11 din cutie, lucrând prin interfața proprie a producătorului și One UI Book 4. Această caracteristică va fi destul de interesantă pentru utilizatori, nu numai pentru modificările One UI, care îmbunătățesc multitasking-ul sistemului, ci și pentru lucrul cu noua versiune de Windows, care va aduce în curând suport nativ pentru aplicațiile Android.

Pe lângă faptul că acceptă un design pliabil la 360°, dimensiunea cadrului ecranului este, de asemenea, foarte asemănătoare cu modelul din generația anterioară. Cu toate acestea, randările scurse nu au dezvăluit dacă acceptă stiloul S Pen.

În cele din urmă, sursele spun că Samsung Galaxy Book Pro 2 360 ar putea avea un afișaj de aproximativ 15 inchi. Ar fi completat de un port USB-C, o mufă pentru căști de 3,5 mm și un slot pentru cititor de carduri microSD. Potrivit unui insider, laptopul va fi disponibil în „roșu vișiniu”. Dezvăluirea oficială este pe data de 27 februarie (duminica aceasta).

CITEȘTE ȘI: Laptop lent? Motive și remediere

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x