Samsung Galaxy A73 5G apare în imagini de presă

Următoarele telefoane din seria A ale Samsung care vor debuta vor fi Galaxy A73 5G și A53 5G. Ambele modele s-au scurs riguros și este de așteptat ca lansarea să aibă loc în curând. Acum, informatorul Evan Blass (prin 91Mobiles) a distribuit o imagine de presă a unui telefon din seria A despre care se crede că va fi viitorul Samsung Galaxy A73 5G.

Smartphone-ul din fotografia de presă este pretinsul Samsung Galaxy A73 5G. Are un afișaj cu perforare, cu rame super-subțiri. În comparație cu imaginea scursă a Galaxy A53 5G, afișajul lui A73 5G pare să aibă un aspect mai intuitiv.

Galaxy A73

Publicația a distribuit mai multe presupuse imagini ale dispozitivului. Specificațiile telefonului au fost dezvăluite. Smartphone-ul apare cu un sistem cu patru camere cu un obiectiv principal de 64MP cu suport OIS. Dispune de un senzor ultra-wide de 12 MP, un senzor de adâncime de 5 MP și un senzor macro de 5 MP. Este de remarcat faptul că zvonurile din trecut au dezvăluit un senzor principal de 108 MP pe telefon. În față, are un selfie snapper de 32 MP.

Alte specificații ale Samsung Galaxy A73 includ un difuzor în partea de jos, un port USB Type-C, un microfon și o tavă SIM. Dispozitivul nu pare să aibă o mufă pentru căști de 3,5 mm. Are un buton de pornire și butonul de volum în partea dreaptă.

Samsung a organizat deja două evenimente Unpacked anul acesta, dar niciunul dintre ele nu avea smartphone-uri Galaxy A. Serile A50 și A70 ajung de obicei împreună, iar următoarea generație este probabil să urmeze exemplul. Având în vedere cât de des vedem scurgeri, Samsung Galaxy A73 și fratele său mai mic Galaxy A53 este cel mai probabil să aibă loc în următoarele 3-4 săptămâni.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x