Samsung Galaxy A52 update la Android 13

Samsung a lansat săptămâna trecută actualizarea stabilă One UI 5.0, bazată pe Android 13, pentru Galaxy A73, Galaxy A53 și Galaxy A33 de gamă medie. Acum, și Samsung Galaxy A52 are update la această versiune. Se pare că telefonul primește o actualizare stabilă a One UI 5 în Rusia. Software-ul este de așteptat să ajungă în curând și în alte regiuni. Aici sunt toate detaliile.

Samsung Galaxy A52 update

După cum a raportat Sammobile, Samsung lansează acum o versiune stabilă One UI 5 pentru utilizatorii Samsung Galaxy A52 din Rusia. Actualizarea vine cu versiunea de firmware A525FXXU4CVJB și aduce o mulțime de funcții noi. De asemenea, crește nivelul de corecție de securitate a telefonului până în noiembrie 2022. Ne putem aștepta ca această actualizare să se extindă și în alte țări în viitorul apropiat.

Samsung A52 update

Jurnalul de modificări al actualizării nu este disponibil, deoarece Samsung nu și-a anunțat oficial lansarea. Este de așteptat ca software-ul să includă toate noile funcții introduse de compania sud-coreeană cu One UI 5.0. Vor exista o mulțime de modificări vizuale, inclusiv o nouă interfață de notificare, pictograme și multe altele. Poate aduce suport pentru widget-uri stivuibile, Bixby Text Call, noi gesturi multitasking și multe altele.

Utilizatorii Samsung Galaxy A52 care locuiesc în Rusia ar trebui să primească o notificare OTA cu privire la noul software. Dacă nu, utilizatorii pot descărca actualizarea mergând la Setări, selectând Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.

Pentru a ne aminti, Samsung a lansat Galaxy A52 anul trecut cu Android 11 la bord. După cum știți, telefonul a primit deja actualizarea Android 12 anul trecut, iar acum primește actualizarea Android 13. Smartphone-ul va primi ultima actualizare majoră sub formă de Android 14 la sfârșitul anului viitor.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x