Samsung Galaxy A52 update la Android 12 și One UI 4

Samsung își extinde actualizarea stabilă One UI 4 bazată la un alt telefon din seria Galaxy A. De această dată Samsung Galaxy A52 are update la Android 12, la doar o zi după ce a început să introducă actualizarea pentru Galaxy A72.

Noul firmware vine cu identificatorul A525FXXU4BUL8 și este disponibil în prezent în Rusia, conform SamMobile. Vine alături de corecția de securitate din decembrie 2021 și este de așteptat să se extindă în mai multe regiuni în zilele următoare. Samsung a fost în plină desfășurare cu actualizările sale de firmware în timp util și în prezent este înainte de data planificată, ceea ce este întotdeauna o mișcare binevenită.

Utilizatorii trebuie doar să aștepte când Samsung trimite în țările lor respective. Se pare că nu va dura prea mult de acum înainte. Actualizarea propriu-zisă va fi trimisă de Samsung prin OTA (over-the-air). De obicei, Samsung va trimite o notificare atunci când o actualizare este disponibilă pentru utilizatori.

Deși pachetele de update ajung de obicei automat, puteți verifica manual noile versiuni de software disponibile pentru Samsung Galaxy A52. Pentru a face acest lucru, accesați: Setări > Actualizare software > Descărcare și instalare. Vă recomandăm întotdeauna să faceți o copie de rezervă înainte de a instala o actualizare pe dispozitiv.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x