Samsung Galaxy A13 5G lansat oficial, specificații și preț

Samsung a prezentat în liniște Galaxy A13 5G în SUA. Dispozitivul este în prezent cel mai ieftin smartphone 5G de la gigantul tehnologic sud-coreean din țară. Este succesorul Galaxy A12, care este limitat la conectivitate 4G.

Specificații Samsung Galaxy A13 5G

Galaxy A13 5G are un ecran LCD de 6,5 inchi, cu o rezoluție de 1600 x 720 pixeli și o rată de refresh de 90 Hz. Crestătura cu picătură de rouă din partea de sus adăpostește o cameră de 5 MP pentru selfie-uri și apeluri video. Telefonul găzduiește pe spate o configurație de cameră triplă constând dintr-un senzor primar de 50 MP, un snapper macro de 2 MP și un senzor de adâncime de 2 MP.

Varianta pentru SUA este alimentată de un SoC MediaTek Dimensity 700 asociat cu 4 GB RAM și 64 GB stocare, cu suport pentru extinderea cardului MicroSD. Există și NFC pentru a utiliza Samsung Pay. Aceste caracteristici vor diferi în funcție de țară.

Opțiunile de conectivitate ale telefonului includ 5G sub-6GHz, WiFi dual band, Bluetooth, port USB Type-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm. Specificațiile rămase includ un senzor de amprentă montat lateral, un singur difuzor și Android 11 cu One UI. Dispozitivul este alimentat de o baterie de 5.000 mAh cu încărcare de 15 W.

Preț și disponibilitate Galaxy A13 5G

Samsung Galaxy A13 5G va fi vândut în negru, alb, albastru și roșu. Va fi disponibil pentru cumpărare în Statele Unite pe 3 decembrie pe site-ul Samsung. Prețul este de doar 250 dolari, aproximativ 220 de euro la cursul de schimb.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x