Redmi 10X va fi primul telefon cu suport dual SIM 5G

Redmi 10X va fi primul telefon care va utiliza chipset-ul MediaTek Dimensity 820 de 7 nm, cu patru nuclee Cortex-A76 și patru nuclee A55. Acest cip acceptă funcționalitate dual SIM, dual standby pe 5G, permițând conectarea ambelor carduri SIM simultan, conform celor spuse de companie.

De ce ai vrea două carduri active 5G? Cu o acoperire 5G la fel de repede, vă va permite să treceți perfect între doi operatori de telefonie pentru a obține cea mai bună experiență. Compania sugerează și alte avantaje, tachinând că toate vor fi dezvăluite pe 26 mai, când telefonul va fi dezvăluit complet.

Smartphone-ul va avea un ecran AMOLED, lucru rar întâlnit în aceste intervale de preț. Acest lucru va permite funcția Always On Display și se pare că va fi personalizabil cu text, modele și chiar imagini (în afară de ceas și notificări, desigur).

Compania Xiaomi promite că smartphone-urile Redmi 10X 5G și Redmi 10X Pro 5G (căci vor fi două versiuni) au cele mai noi tehnologii care oferă smartphone-ului o comunicare stabilă la viteză mare, cu întârziere minimă.

Până în prezent, Redmi a lansat patru smartphone-uri 5G în China, acestea fiind Remdi K30 5G, Redmi K30 Pro, Redmi K30 Pro Zoom Edition și Redmi K30 5G Racing Edition. Aceste telefoane pornesc de la 281 de dolari și ajung la 563 de dolari.

Odată cu lansarea Redmi 10X, se preconizează că marca va încălca barierele de preț ale smartphone-urilor 5G. Actualul cel mai ieftin telefon 5G din China este Honor X10, recent anunțat, care începe de la 267 dolari.

Citește și: Conceptul Huawei Mate 40 Pro prevede un design cu ecran dublu

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x