Snapdragon 845 VR

Qualcomm a anunțat miercuri un nou design de referință pentru căștile Snapdragon 845 VR, care sunt pregătite să funcționeze atât cu realitatea virtuală, cât și cu realitatea augmentată

Qualcomm a dezvăluit astăzi un nou design de referință pentru căștile Snapdragon 845 VR. Setul cu cască folosește arhitectura de sistem mobilă Snapdragon 845 denumită în mod similar, anunțată de companie luna trecută, care poate fi utilizată pentru VR și AR.

Setul cu cască Snapdragon 845 dispune de CPU-ul Kryo 385 și GPU Adreno 630, precum și două ecrane mici, care afișează 2400×2400 pixeli la 120 de cadre pe secundă, depășind semnificativ celelalte căști disponibile acum pe piață. Spre exemplu, setul cu cască Vive Pro HTC oferă numai o rezoluție de 1400 x 1600 pentru ochi.

Una dintre principalele caracteristici ale gadget-ului este sistemul de urmărire a ochilor, care identifică locul în care utilizatorul caută. Această caracteristică oferă un sistem avansat de randare care poate bloca viziunea periferică a utilizatorului. Cu aceasta, rezoluția este mai mare acolo unde contează și dispozitivul consumă mai puțină energie.

Noul gadget prezentat de Qualcomm are patru camere, două interne pentru a capta mișcările ochilor și alte două în fața din afara setului cu cască. Prezența unui Snapdragon 845 oferă și alte caracteristici, cum ar fi sistemul de cartografiere și localizare, precum și mișcările de urmărire cu șase grade de libertate.

Qualcomm spune că noul dispozitiv poate îmbunătăţi performanţa şi eficienţa energetică cu 30%. Snapdragon 845 are un procesor Qualcomm Kryo 385, un GPU Adreno 630, un procesor digital dedicat semnalului hexagonal (DSP) și un procesor de semnal imagine Spectra 280 (ISP).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.