Qatar vs Ecuador Live Online la TVR 1

Qatar vs Ecuador Live Online. Qatar se confruntă cu Ecuador duminică la ora 18, acasă, pentru meciul de deschidere al Cupei Mondiale FIFA 2022. Calificată automat în competiție, selecționata Qatar a intrat într-o grupă A compusă tot din Olanda și Senegal. Jucătorii lui Felix Sanchez vor trebui să câștige împotriva celui mai slab adversar din grupă pentru a-și oferi șansa de a intra în fazele eliminatorii. Qatar provoacă o echipă sud-americană care a ocupat locul patru în calificările pentru zona sud-americană, în spatele Braziliei, Argentina și Uruguay.

Qatar vs Ecuador Live Online – Echipe probabile

Qatar ar putea fi privat de serviciile lui Ahmed Alaaeldin, accidentat la un amical cu Albania (victorie 1-0). Vizavi, Ecuador se va baza în special pe vedeta sa Enner Valencia. Iată compoziția probabilă a celor două echipe.

Echipa Probabilă a Qatarului

Al-Sheeb – Miguel, Al-Wari, Salman, Hassan, Ahmed – Hatem, Boudiaf – Al-Haydos – Ali, Afif.

Antrenor: Felix Sanchez.

Echipa probabilă a Ecuadorului

Dominguez – Preciado, Torres, Hincapie, Estupinan – Gruezo, Caicedo, Cifuentes – Plata, Valencia, Ibarra.

Antrenor: Gustavo Alfaro.

Qatar vs Ecuador Live Stream – Statistici cheie

Qatar și Ecuador s-au întâlnit de trei ori anterior, toate meciurile având loc în Qatar. Bilanțul lor față în față este perfect echilibrat, cu câte o victorie și câte un egal (șase goluri fiecare). Ultima lor întâlnire a văzut Qatarul câștigând cu 4-3 într-un amical din octombrie 2018.

Ultimele patru meciuri de deschidere ale unei ediții de Cupa Mondială FIFA au produs un total de 17 goluri, la o medie de 4,25 pe meci. Meciul de duminică va fi prima dată când turneul începe duminică de la ediția din 1982, Belgia învingând-o pe Argentina, cu 1-0, la Barcelona.

Senegalul este ultimul debutant la Cupa Mondială FIFA care a câștigat primul meci la acest turneu, învingându-i cu 1-0 pe campioana în curs, Franța, în ediția din 2002. Între timp, Qatar a câștigat toate cele trei meciuri anterioare jucate pe stadionul Al Bayt, cu un scor total de 9-0.

Cea mai bună performanță a Ecuadorului la Cupa Mondială de până acum a revenit în 2006, când a ajuns în optimile de finală. Acest turneu marchează singura ocazie în care au câștigat meciul din grupa de deschidere, învingând Polonia cu 2-0.

Qatarul va căuta să devină prima națiune din confederația AFC care să câștige primul meci de la Cupa Mondială FIFA. Zece dintre cele 11 echipe anterioare au pierdut (inclusiv Israelul în 1970), Kuweit în 1982 fiind singura echipă care a evitat înfrângerea (1-1 vs Cehoslovacia).

La ce oră și pe ce canal să urmărești Qatar – Ecuador în direct?

Meciul Qatar – Ecuador va fi transmis în direct de postul național TVR1. Cei care nu au posibilitatea să fie în fața TV-ului, pot urmări partida online pe acest live stream link oferit de TVR Plus. Partida va începe la ora 18:00, ora României.

Sursa 1, Sursa 2

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x