iPhone 5G

Primul iPhone 5G va ajunge în mâinile fanilor Apple în 2020

Operatorii de comunicații wireless se pregătesc pentru conectivitate 5G. Următoarea generație de rețele celulare promite să aducă viteze mai mari de descărcare consumatorilor. Producătorii de hardware se pregătesc, de asemenea, cu planuri deja în mișcare pentru un număr de dispozitive care vor profita de rețelele mai rapide. Un nou raport sugerează că Apple va lansa un iphone 5G în anul 2020.

FCC a acordat aprobarea Apple de a experimenta cu tehnologia 5G anul trecut, punând la drum bazele unui telefon de 5G. Un raport din Fast Company citează „o sursă cu cunoștințe despre planurile Apple”, care spune că telefonul va fi lansat în 2020. Raportul menționează de asemenea că compania intenționează să utilizeze cipul de modem Intel 8161 5G, deși există încă câteva probleme tehnice în jurul disipării căldurii care trebuie rezolvată. De asemenea, Apple a discutat cu MediaTek pentru furnizarea de cipuri de modem 5G, dar ar fi un plan de rezervă.

Primul val de telefoane mobile de 5G din industria wireless va fi lansat la Mobile World Congress în februarie. Telefoanele Android de la producători precum Oppo, Huawei și Xiaomi vor conține cip-uri de modem 5G produse de Qualcomm.

Așadar, fanii Apple mai au de așteptat până în 2020 pentru a ține în mână un iPhone 5G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.