Prețurile Galaxy S21 confirmate de un transportator european

Samsung a programat oficial primul său eveniment Unpacked din 2021 pentru 14 ianuarie. Compania este așteptată să anunțe seria Galaxy S21 care cuprinde Galaxy S21, Galaxy S21 Plus și Galaxy S21 Ultra la această conferință de lansare virtuală. Dar cred că nu mai există aproape nimic de așteptat decât confirmarea oficială a zvonurilor și scurgerilor din ultimele săptămâni. Acestea au redat o imagine aproape completă a trio-ului Galaxy S21, incluzând chiar și prețurile pentru telefoane, cifre care au fost mai mult sau mai puțin confirmate de un operator de rețea dornic din Belgia. Este suficient să spunem că ar putea fi o veste bună.

Prețurile pentru Galaxy S21 par să înceapă destul de mici în comparație cu flagship-urile Galaxy S de anul trecut. Galaxy S21, de exemplu, începe de la 849 euro, în timp ce Galaxy S21 Plus costă 1.049 euro, iar Galaxy S21 Ultra va avea un preț de 1.399 euro. În schimb, Samsung a lansat versiunile 5G ale Galaxy S20, Galaxy S20 plus și Galaxy S20 Ultra pentru 999 euro, 1.099 euro și, respectiv, 1.349 euro.

Există, totuși, o captură la prețurile altfel tentante. WinFuture remarcă faptul că operatorul de transport belgian Voo a listat doar modelele de 128 GB pentru telefoanele Galaxy S21. Dacă zvonurile sunt corecte, Galaxy S21 nu va avea niciun slot pentru card microSD, astfel încât utilizatorii vor fi blocați definitiv cu acel spațiu de stocare. Ar fi probabil mai recomandabil în aceste zile să începeți cu cel puțin 256 GB.

Acestea fiind spuse, prețurile respective acoperă modelele 5G ale seriei Galaxy S21, spre deosebire de Galaxy S20 care încă oferea variante 4G, în funcție de piață. Dacă Samsung va urma o strategie similară în acest an, este una dintre întrebările rămase deschise pe care încă le putem aștepta în timpul evenimentului Unpacked săptămâna viitoare.

Seria Galaxy S din acest an ar putea fi interesantă în câteva aspecte. Galaxy S21 și versiunea sa mai mare, Galaxy S21 Plus, ar putea fi comercializate ca opțiuni relativ mai accesibile ale Samsung. În schimb, compania își va vărsa cel mai probabil atenția și resursele de marketing pe Galaxy S21 Ultra, care va avea toate caracteristicile premium pe care Samsung le-ar putea arunca, inclusiv un S Pen extern.

Citește și despre: Galaxy Buds Pro: caracteristici cheie și prețuri scurse

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x