Oppo Find X5 va veni cu Dimensity 9000

Au fost zvonuri că OPPO Find X5 Pro va fi alimentat de Snapdragon 8 Gen 1, iar astăzi am aflat că Find X5 va veni cu Dimensity 9000. O nouă scurgere a Digital Chat Station a dezvăluit toate specificațiile majore ale presupusului Find X5, conform Playfuldroid.

Find X3 a venit cu un chipset Qualcomm de gamă medie superioară în fața lui Snapdragon 870, dar acum Oppo a decis să aleagă Mediatek și platforma sa emblematică de 4 nm pentru flagship-ul de bază. Primele dovezi sugerează că Dimensity 9000 are un procesor mai rapid, dar un GPU mai lent, în comparație cu Snapdragon 8 Gen 1, dar este prea devreme pentru a trage concluzii finale.

Mai sunt și alte detalii tehnice: Conform acesteia, Find X5 folosește probabil doi senzori de cameră cu 50 MP plus unul cu 13 MP pentru camera principală. Asta l-ar pune la egalitate cu modelul Pro. Cu toate acestea, ar putea fi utilizați diferiți senzori. În cele din urmă, nu ar trebui să te uiți doar la megapixeli.

În plus, OPPO Find X5 ar trebui să revendice o baterie cu 5.000 mAh și încărcare rapidă de 80 de wați. Încărcarea wireless ar trebui să fie posibilă cu 50 de wați. Este disponibilă și încărcarea wireless inversă cu 10 wați. Atât Find X5, cât și Find X5 Pro sunt programate să fie lansate după Anul Nou Chinezesc – adică după 1 februarie 2022.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x